100% Biologische producten

 

Het instituut

Dr. Jokar Gesundheitsinstitut GmbH maakt het beste uit de natuur voor uw gezondheid! Wij zijn expert op het gebied van ontwikkeling en wetenschappelijke productie van natuurlijke geneesmiddelen. Wij geloven dat effectieve gezondheidszorg niet alleen puur uit chemie bestaat maar dat u ook ondersteuning kan vinden in natuurlijke producten.
 

Tegenwoordig grijpen mensen al snel naar de tabletten, die ook gewoon in de winkel te koop zijn. Deze bevatten vaak chemische en ongezonde stoffen. Wij willen u daarom graag informeren dat verschillende gezondheidsklachten ook opgelost kunnen worden met natuurlijke producten. Deze producten zullen niet alleen uw kalchten verminderen, maar u ook gezonder maken!

Hieronder geven wij drie voorbeelden tussen het verschil van biologische producten en producten die overal te kopen zijn.

Granaatappelsap

Een van de producten die vaker te vinden zijn in de winkels is granaatappelsap. Bij deze sap wordt vaak veel suiker toegevoegd om het zoeter te maken. Vaak worden ook vele waardevolle bestandsdelen bij het uitpersen van het vruchtvlees niet uitgelekt en gaan dan verloren. Maar hierin zitten juist een van de belangrijkste leveranciers en beschermers voor uw gezondheid.

Het beste elixer, recycled alle delen van de granaatappel. Zelfs de schil en de wanden die vele als afval zien. Normaal wordt het waardevolste achteloos in de vuilnisbak gegooid. Zorg daarom ervoor dat als je granaatappelsap koopt alles gebruikt wordt, dit maakt de elixer speciaal en gezond. Het is goed voor:

  • Het hart en de hersenen
  • Immuunsysteem
  • Gezonde cholesterolwaarde

Arganolie Premium

Arganolie wordt gewonnen uit de pitten van de vruchten van arganbomen in Marokko. Deze bomen zijn alleen te vinden in het noorden van Marokko, en daarom is de olie zo zeldzaam. De olie wordt gebruikt voor talrijke cosmetische toepassingen. Het hele lichaam kan worden verzorgd met deze olie door de bijzondere samenstelling.

Arganolie is de nummer 1 in natuurlijke cosmetica – zonder chemische stoffen en zonder toevoegingen! Arganolie heeft een heleboel voordelen voor uw gezondheid:

  • Uiterlijk: argonolie versterkt en vernieuwt haren, nagels en huid van binnenuit
  • Sexulaiteit: Arganolie is een uniek seks tonicum zonder risico
  • Figuur: Arganolie kan voor een gewichtsverlies van maximaal 10 kilo zorgen
  • Cholesterine: Arganolie werkt tegen een hoge bloeddruk en verlaagt het cholesterol
  • Pijn: Arganolie remt het ontstekingsproces en herstelt de gewrichten
  • Spijsvertering: Arganolie bevordert de darm stroom en activeert de levensfunctie

Een zo gewild, kostbaar en krachtvol gezondheidsmiddel als arganolie trekt tientalle hebzuchtige aanbieders aan die slechte en gevaarlijke kwaliteit op de markt brengen. Kijkt u daarom zorgvuldig en denk aan de onderzochte qualiteitskriteria van Dr. Jokar. Zorg ervoor dat arganolie afkomstig is van het Ameln-gebied en de naam SpinosaMAX heeft.

Goji bessen
Dit natuurlijke product van de hunza’s bevat 4000% meer antioxidanten dan sinaasappels en meer vitamine B dan alle andere vruchten. Het zorgt niet alleen voor een mooie, frisse en gladde huid, maar is een goed levensmiddel voor een gezonde cholestorol spiegel, lever, nieren en het immuunsysteem.

Maar pas op: Goji is niet meteen Goji. De wolfberry vruchten zijn overal beschikbaar, toch onderscheiden ze zich qua kwaliteitsniveaus sterk van elkaar. Alleen de orginele uit hoogten van de Himalaya zijn voor hun herkomst gecertificeerd en van de Ningxia Medical University op hun werkzaamheid getest.

 


Dr. Jokar-team houdt zich al langer dan 10 jaar bezig met de gevolgen van chemie.

Daarbij hoort natuurlijk ook het antwoord op de volgende vraag:
“Welke alternatieven bestaan er, die uw lichaam niet schaden en u een bevrijdend gevoel geeft?”

Voor meer informatie bezoek: www.drjokar.eu

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*