Hollandlamp genomineerd voor NHN Award

Webwinkel Hollandlamp uit Heerhugowaard is genomineerd voor een NHN Award. De prijs wordt uitgereikt aan de meest inspirerende ondernemer boven het Noordzeekanaal.

Ondernemer Jeroen van Hollandlamp is trots op de nominatie. “In de afgelopen jaren hebben wij onze positie op de markt verstevigd”, vertelt Jeroen. “De nominatie is een prachtige beloning voor ons harde werk.”

Prestigieuze award

Hollandlamp dingt nu samen met 11 andere ondernemers mee naar de prestigieuze award. De winnaar wordt aangewezen door een vakjury en wordt bekendgemaakt tijdens een galavond op 23 november. De prijs wordt uitgereikt door Jaap Bond, gedeputeerde van Noord-Holland.

Naast de award aangewezen door de vakjury, dingt Hollandlamp mee naar de publieksprijs. Hierbij wijzen de websitebezoekers van de organisatie aan welk bedrijf de grootste positieve bijdrage heeft geleverd aan de regio.

Stemmen voor de publieksprijs kan op de website van NHN.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*