Horeca ondernemers gek op korting

,

Horeca – Voormalig horeca-ondernemer Alex Gurpinar heeft een nieuw inkoop-initiatief gelanceerd voor ondernemers in de horecabranche. De Nationale Horecapas moet ondernemers de mogelijkheid bieden scherper bij leveranciers te kunnen inkopen.

Volgens Gurpinar was het tijd voor ‘een goed alternatief’. Waar je volgens de initiatiefnemer eerst alleen terecht kon bij Koninklijke Horeca Nederland, bestaat er nu een nieuwe mogelijkheid tot scherp inkopen bij topleveranciers in de branche, zowel food als non food. “De Nationale Horecapas komt precies op tijd”, aldus Gurpinar die spreekt van ‘een groot succes’. “Niet alleen horecaleveranciers melden zich aan, ook ondernemers lopen er direct warm voor. Inmiddels hebben we een groot aantal topleveranciers die standaard kortingen geven die oplopen tot wel 25 procent. Daarnaast zijn er al diverse geweldige aanbiedingen gelanceerd voor onze leden.”

Hoeveelheid
Gurpinar ergerde zich aan met hoeveel verschillende leveranciers ondernemers in de horeca te maken hebben en hoe hoog de kosten kunnen oplopen. Hij vond dat het anders moest en goedkoper kon, nam contact op met horecaleveranciers en besprak zijn idee: een horeca kortingskaart voor vaste leden. “De reacties op de Nationale Horecapas zijn boven verwachting “, aldus Gurpinar. “De horeca is geweldig, maar altijd hectisch. Eigenlijk heb je nooit tijd genoeg je echt te verdiepen in het laag houden van de kosten. Je wilt kwaliteit en dan kies je automatisch voor gerenommeerde bedrijven. Dat je dan wat meer betaalt neem je op de koop toe. Maar welke ondernemer wil er geen gebruik maken van vaste kortingen bij topleveranciers? Je zou wel gek zijn dat af te slaan.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*