Krachten bundelen voor maximaal inkoopvoordeel

13 Jaar al is akkerbouwer Richard Kimmann bezig met het goedkoop inkopen voor agrariërs. Dat doet hij met zijn collectieve-inkoopsite Farmers4all waarop veel agrarische producten te verkrijgen zijn. Vorig jaar is hij gestart met het ontwikkelen van een nieuw inkoopcollectief: ‘MKB Bespaar Nu’. Hiermee wil hij alle mkb’ers laten profiteren van de mogelijkheden en voordelen van collectieve inkoop. Hierbij kun je denken aan veel producten, zoals het goedkoop inkopen van energie tot het goedkoop laten ophalen van bedrijfsafval, maar zo ook het inkopen van  ledlampen en brandpreventiemiddelen. Door met MKB Bespaar Nu voor een grote groep mkb’ers in te kopen en daarnaast het inkoopvolume wat met Farmers4all wordt gerealiseerd zijn ondernemers  verzekerd van de laagste prijzen.

Samen scherper inkopen
De site van ondernemer en boer Richard Kimmann mkbbespaarnu.nl is sinds vandaag online en heeft als doel een collectief van mkb’ers te verzamelen om daarmee de voordelen van collectief inkopen te realiseren. Op onder meer afvalverwerking en brandpreventiemiddelen is te besparen. Richard Kimmann legt uit: “Als boer merkte ik al dat wanneer ik ventilatoren wilde kopen, het goedkoper was wanneer ik dat samen met een aantal bevriende collega’s inkocht. Zo kwam ik erachter dat dat eigenlijk met veel meer producten zo was. Daarom ben ik in 2004 gestart met een collectief van agrariërs, naast ons melkveebedrijf in Lutten destijds. Op de website staan voorbeelden van producten die goedkoper kunnen. Het doel is het  productaanbod binnen een jaar te verdubbelen. Daarbij denken we aan accountancy, verzekeringen, financieringen, leaseauto’s, incasso etcetc.” “Het concept is eigenlijk vrij simpel en heeft zich bij Farmers4All al uitvoerig bewezen”, vertelt commercieel manager Alwin Schlepers enthousiast. “Hoe meer ondernemers zich bij ons aanmelden, hoe groter hun voordeel wordt. Want door krachten te bundelen kunnen wij scherper inkopen.”

MKB Bespaar Nu: bespaarcollectief voor mkb’ers opgezet door Richard Kimmann. Meer informatie: https://www.mkbbespaarnu.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*