Taxi Geleen Sittard

, ,

Taxi Geleen Sittard

Wij rijden taxi-ritten in heel Nederland, België en Duitsland. En dat voor scherpe tarieven. Vervoer op maat zowel voor particulieren als bedrijven. Bestel direct u taxi : 06-18622390 informatie opvragen kan via: Info@taxi-sittard-geleen.nl

Airport

Taxi Geleen Sittard is gespecialiseerd in Airport vervoer naar elke luchthaven in binnen en het buitenland. Wij bieden u luxe vervoer aan per taxi of busje voor de beste prijsgarantie. U wordt privé vervoerd, solo of in uw eigen gezelschap max 8 personen. (dus niet in combinatie met andere onbekende reizigers)

B2B

Neem voor meer info of een vrijblijvende offerte omtrent B2B personenvervoer contact met ons op. Telefoonnummer: 06 18622390 of Email: Info@taxi-sittard-geleen.nl. Voor al uw specifieke wensen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

http://www.taxi-sittard-geleen.nl/

Airport Service

Wij rijden naar alle luchthavens en steden in Europa
U wordt bij de door u gewenste vertrekhal afgezet, of aankomsthal opgehaald.
Wij houden uw vlucht nauwlettend in de gaten. U bent verzekerd dat wij u op tijd wegbrengen.

Over ons

Taxi Geleen Sittard

Taxi Geleen Sittard biedt professioneel en exclusief taxivervoer voor iedereen. Taxi Geleen Sittard is sinds 2014. Begonnen met één auto en twee oproep-chauffeurs maar inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met een ruim aanbod aan diensten en voertuigen, klaar om u op uw wenken te bedienen. Met taxibedrijf Taxi Geleen Sittard hebt u altijd de zekerheid van veiligheid, betrouwbaarheid en comfortabel. Taxi Geleen Sittard biedt uitstekend service/kwaliteit tegen een scherpe prijs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*