ISO 9001 certificatie uitgereikt aan HCN

, ,

Als één van de weinige hygiëne adviesbureaus in Nederland, mag HCN het kwaliteitscertificaat van ISO dragen.

Het Kwaliteitssysteem van HCN is naar de richtlijnen van ISO-9001 normen opgezet. ISO staat voor International Organization for Standardization. ISO is een wereldwijde organisatie van nationale normalisatieinstituten die in de ISO 9001 norm eisen hebben opgesteld waaraan een goed kwaliteitsbeleid moet voldoen.

ISO 9001 is een methodiek die kader biedt voor twee van de meest cruciale managementtaken: het innoveren en stimuleren van procesverbetering.

Organisaties die een procesmodel definiëren en op kritische punten in het proces controlemomenten inbouwen, slagen erin te innoveren en het rendement van de bedrijfsprocessen aanzienlijk te verbeteren. Kiwa heeft jarenlange ervaring met het inzichtelijk maken en structureren van alle relevante (deel)processen in organisaties en kan bedrijven uit vrijwel alle sectoren uitstekend van dienst zijn bij certificering van ISO 9001.

ISO-certificatie is voor veel organisaties een onmisbaar verbeterinstrument. Het legt problemen op het gebied van communicatie en onduidelijkheid omtrent verantwoordelijkheden, bevoegdheden en procedures haarfijn bloot. En dat zijn nu vaak nét de punten waarop het beter kan bij organisaties. Werken aan ISO-certificatie is werken aan procesbeheersing en continue verbetering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*