Nieuwe startup VinzCompany biedt diensten op het gebied van marketing, business development en interim management.

Vincent Zeebregts, voorheen marketing manager bij security bedrijf McAfee, is per 1 september gestart met een eigen bedrijf. Zeebregts was 5 jaar lang actief op de gebieden van marketing en public relations binnen McAfee en heeft verschillende regio’s onder zijn beheer gehad, waaronder Noord Europa, Midden Oosten en Africa. Daarvoor werkte hij als product, marketing en sales manager bij enkele andere bedrijven.

“De markt is continue in beweging. Marktomstandigheden veranderen, nieuwe producten worden ontwikkeld en nieuwe markten worden aangeboord. Ontwikkelingen op het gebied van internet en nieuwe vormen van media bieden hierin volop kansen. Alert en innovatief denken en doen maken het verschil tussen de marktleider en haar volgers!
Een strategie die vandaag werkt kan binnenkort al weer verouderd zijn. En hoe bereid je een sales- en marketingafdeling voor op veranderende omstandigheden? Waar haal je extra mankracht en ervaring vandaan bij piekbelasting? “ aldus Zeebregts.

VinzCompany biedt diensten op het snijvlak van strategie, tactiek en executie op de volgende vlakken:
– Strategie & Concept Ontwikkeling en Positionering
– Project & Interim Management (Marketing, Sales en PR)
– Optimalisatie Marketing en Sales processen (coaching)

VinzCompany staat voor extra kennis en advies, het uitwerken van concepten, bij interim opdrachten of om een drukke periode te overbruggen. Door een uitgebreid netwerk en de samenwerking met partners kan een compleet dienstenpakket geboden worden. Vinzcompany werkt landelijk en opereert vanuit het midden van het land.
——————————————————————————————————————————-
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Contactpersoon:
Vincent Zeebregts

info@vinzcompany.nl
www.vinzcompany.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*