Alle ondersteunende werkzaamheden kunnen de deur uit

, , ,

Veel kleinere ondernemers en zpp-ers zijn uren per week kwijt aan allerlei zaken die niet tot hun kernactiviteiten behoren. Bespaar op tijd is een unieke service gestart waarbij de ondersteunende taken worden uitgevoerd door een persoonlijke assistent. De assistent is een hoger opgeleide virtual assistant die de werkzaamheden zoveel mogelijk vanuit het eigen (thuis)kantoor verricht. De nieuwe website is te vinden op http://www.bespaaroptijd.nl.

Meer dan de helft van de mensen in Nederland heeft meerdere keren per week het gevoel het te druk te hebben, staat in een rapport van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) dat afgelopen week is gepubliceerd. “Bespaar op tijd bespreekt met de klant welke taken overgenomen kunnen worden, zodat de ondernemer niet meer te druk hoeft te zijn. Dat hoeft natuurlijk niet alleen zakelijk te zijn,” aldus Jasper Kimenai van Bespaar op tijd. “Een ondernemer zou zich bijvoorbeeld geen zorgen hoeven maken over de overheaduren. Een persoonlijke virtuele assistent neemt professioneel en snel deze uren over waarbij het contact verloopt via telefoon en internet.”

“Een kleine ondernemer heeft vaak geen ruimte voor een extra werkplek of financiële mogelijkheden om een extra medewerker in dienst te nemen. Bespaar op tijd is in dat gat gesprongen door iedere ondernemer een persoonlijke virtual assistant aan te bieden,” vertelt Steven Verwaard van Bespaar op tijd. “Voordelen voor de klant zijn dat alleen betaald wordt voor de uitgevoerde werkzaamheden, de hoger opgeleide assistent altijd met de klant meedenkt en ook ’s avonds of in het weekend gewerkt kan worden. Uiteraard zonder meerprijs.”

De virtual assistant ondersteunt de klant bij het beantwoorden van e-mail, het organiseren van een evenement of het onderhouden van een website. Mocht een assistent een specialistische taak niet kunnen uitvoeren, dan zorgt een andere assistent uit het team dat de taak tegen hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Bespaar op tijd laat zien dat iedere ondernemer de kosten in bedwang kan houden. Door het uitbesteden van taken staat een getalenteerde medewerker ter beschikking, waardoor veel tijd bespaard wordt. Tijd die de ondernemer kan besteden aan nieuwe uitdagingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*