iLogix verrast relaties met een uniek bezoek

Utrecht, 29 November 2010 – iLogix Nederland B.V., specialist op gebied van storage en virtualisatie speelt dit jaar voor Sinterklaas. iLogix heeft een team van pieten chicks erop uitgestuurd om relaties en potentiële relaties te bezoeken.

In Utrecht bij iLogix is men druk in de weer met de voorbereidingen en coördinatie van deze drukke sinterklaas week. Een team van vrouwelijke pieten zullen namelijk de gehele week door het land toeren om zowel relaties als potentiële relaties van iLogix te bezoeken. En deze chicks van iLogix komen natuurlijk niet met lege handen…

iLogix pieten

iLogi pieten chicks

Jochem Steman, Algemeen Directeur van iLogix zegt: “Dit soort initiatieven ontstaan vanuit een grap en wij houden wel van een geintje. Daarnaast weet ik zeker dat iedereen het wel leuk vindt van onze unieke pieten een verassing te ontvangen. Binnen iLogix houden wij er van op creatieve wijze bezig te zijn met en voor onze relaties. Of het nu gaat om een ludieke Sinterklaas actie of een uitdagend IT project, wij houden van aanpakken en zijn graag vernieuwend bezig”.

De pieten chicks van iLogix zijn niet te missen. Met de opvallende pieten pakjes rijden ze in iLogix bolides door het gehele land. “iLogix mag dan als organisatie nog niet zolang actief zijn op de Nederlandse markt, maar men gaat aankomend jaar zeker veel meer van ons horen. Deze ludieke actie is alvast een voorproefje”, aldus Jochem Steman.

Over iLogix Nederland B.V.
iLogix Nederland B.V., levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. iLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft iLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan iLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van iLogix is gevestigd in Utrecht. 
Voor meer informatie bezoek: http://www.ilogix.nl/

Noot voor redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ABC Brand ID
Cathelijne Wakker
Telefoonnummer: 06-45594134
e-mail: cathelijne.wakker@abcbrandid.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*