Nu ook uw oliebollen en chocoladeletters bestellen bij Taartenwinkel.nl!

www.Taartenwinkel.nl is de best bezochte online winkel voor het bestellen en bezorgen van unieke taarten in binnen- en buitenland.

De website werd opgestart door Eric van Noort en Rogier Jansen als studieproject en is inmiddels uitgegroeid tot dé website voor het online bestellen van taarten en gebak. Voor het studieproject was het doel gesteld, om in vijf maanden tijd duizend taarten te verkopen. Het succes was groot en in de eerste week werden er al duizend taarten verkocht. Door het enorme succes besloten de twee Haarlemse studenten zich volledig te richten op de onderneming. Vijf jaar later zijn er meer dan duizend bakkers aangesloten bij Taartenwinkel.nl en is er 100% dekking in Nederland.

 Het bestellen van een taart bij Taartenwinkel is zeer gebruiksvriendelijk doordat er gebruik gemaakt wordt van een vier-stappen plan. Of het nu gaat om een taart met logo, foto, chocoladetekst of een kaart erbij, alles is mogelijk. De taarten worden in alle soorten en maten geleverd in heel Nederland. Taartenwinkel.nl werkt samen met lokale ambachtelijke bakkers. Op deze wijze kan er een perfecte kwaliteit gegarandeerd worden. Een taart in het buitenland laten bezorgen is ook mogelijk.

Met het oog op Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar heeft Taartenwinkel.nl enkele nieuwe producten in haar assortiment opgenomen. Voor Sinterklaasgeschenken, oliebollen, kerststollen en ambachtelijke chocoladeletters kunt u nu ook terecht bij Taartenwinkel.nl. Er kunnen ook heerlijke banketletters en amandel speculaaspoppen besteld worden. Een origineel relatiegeschenk, maar ook leuk als cadeau voor vrienden en familie.

 In februari 2010 is Taartenwinkel.nl van start gegaan met twee nieuwe webwinkels, www.Boeketwinkel.nl en www.Vinowinkel.nl.  Het is uiteraard ook mogelijk om een totaal pakket te versturen met een gepersonaliseerde taartwijn en/of bloemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*