Chiropractie Westland behandeld Zwangere Vrouwen en Kinderen

Chiropractie Westland heeft zijn service uitgebreid met chiropractische zorg voor zwangere vrouwen, babies en kinderen.

“Met steeds meer kinderen en zwangere vrouwen die last hebben van lage rugpijn en nekpijn, was dit een logische stap,” zegt Dr. Alan Jenks, directeur en general manager van Chiropractie Westland. “In dit geval, onze expertise in rugpijn, was het de goede beslissing om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag voor kwaliteitszorg bij zwangeren en kinderen.

70 % van alle zwangere vrouwen krijgt te maken met lage rugpijnklachten tijdens de zwangerschap. Chiropractie behandels de ruggenwervel om er voor te zorgen dat die optimaal functioneert. Bij gebrek aan het goed functioneren kan dit vaak resulteren in lage rugpijn, nekpijn of hoofdpijn.

Chiropractie Westland heeft de service van Dr. Jen Walraven gezocht die meer dan 10 jaar ervaring heeft met het behandelen van zwangere vrouwen en kinderen. Zij heeft certificaten van de ICPA, de Internationale Associatie voor Kinderchiropractie.

De ontwikkeling gebaseerd op feedback van patiënten leert ons dat Dr. Jen Walraven goede zorg levert aan zwangere vrouwen en kinderen die regelmatig last hebben van rugpijn en/of nekpijn.

Er is geen tijd zo belangrijk als de 9 maanden zwangerschap. Het is belangrijk dat het zenuwstelsel en de ruggengraat optimaal functioneert. Chiropractie kan er bij helpen om de zwangerschap zo goed mogelijk en zonder rugpijn of bekkenpijn te doorlopen.

Dr. Jen Walraven werkt in de praktijk te Maasdijk.

Chiropractie Westland is een pionier in het ontwikkelen en gebruiken van zeer goede chiropractische technieken en toepassingen. Onze expertise, in het testen van het functioneren van het lichaam en het gebruiken van “low force” technieken, heeft al duizenden patiënten in Nederland en Canada verlichting gebracht.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.chiropractiewestland.nl

Contact:

Alan Jenks, Media Relations

info@chiropractiewestland.nl

0174-51160

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*