Join the Djongo revolution!

“Het Relatiegeschenk van 2011”

Onzichtbaar onder een jasje of vest of toch aan iedereen laten zien dat je hem hebt? De Djongo is een accessory holster waar persoonlijke eigendommen zoals telefoons, creditcards en sleutels geborgen kunnen worden. Je hoeft niet langer een oproep te missen omdat je telefoon niet onder handbereik was of hem niet hoorde afgaan. De Djongo bestaat uit twee onderdelen; een bodystrap en een set pockets en hij is verstelbaar naar elke maat.
De Djongo is gemaakt van 600D polyester en de zakjes kunnen aan de binnenkant dichtgemaakt worden met een drukker. De binnenkant van ieder zakje heeft een credit card houder. Een PU of Lederen versie is mogelijk op aanvraag!
Gemaakt van 600D polyester. Verstelbaar naar elke maat. deze versie word als 1 geleverd. De zakjes kunnen aan de binnenkant dichtgemaakt worden met een drukker. De binnenkant van ieder zakje heeft een credit card houder.

Een PU of Lederen versie is verkrijgbaar op aanvraag!

Voor meer informatie, kijk op www.bepromo.nl

Join the Djongo revolution

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*