Max en Tijgertje op nummer 1

Populairste honden- en kattennaam van 2010 bekend
Arnhem, 22 november 2010 – Max en Tijgertje zijn de populairste honden- en kattennaam van 2010, zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door De nationale huisdierenverzekering onder deelnemers aan het spel ‘Wat voor baasje ben jij?’. In de eerste zes maanden van 2010 namen ruim 41.000 Nederlandse huisdierenbezitters deel aan dit online spel van verzekeraar De Nationale en maakten kans op een huisdierenverzekering t.w.v. €250,-. Het spel kan nog steeds gespeeld worden op www.watvoorbaasjebenjij.nl.

Favorieten
‘Max’ blijkt een blijvertje binnen de hondennamen te zijn. De naam staat al enkele jaren op de nummer 1-positie, zoals een reeks onderzoeken die eerder door De Nationale Huisdierenverzekering is uitgevoerd aantoont. Ook blijkt dat ‘Tijger(tje)’ bij katteneigenaren blijvend populair is: de naam staat al twee jaar op nummer 1. De rangorde van de 5 favoriete hondennamen van 2010 is: Max, Diesel, Luna, Bo en Spike. Bij de kattennamen is de top 5: Tijger(tje), Minoes, Gizmo, Kitty en Poekie.

Over Denationalehuisdierenverzekering.nl
’Wat voor baasje ben jij?’ is een initiatief van De Nationale Huisdierenverzekering. Bij De Nationale kun je honden en katten tegen ziektekosten verzekeren. Een zorgverzekering voor de trouwe huisgenoot in het gezin is in opmars: steeds meer mensen willen zich tegen dure rekeningen van de dierenarts beschermen. Als men eenmaal verzekerd is, kan men op www.denationalehuisdierenverzekering.nl eenvoudig declaraties indienen, net zoals bij een ziektekostenverzekering voor mensen. De Nationale is een handelsnaam van Nationaal Spaarfonds Assurantiebedrijf B.V. en daarmee onderdeel van Delta Lloyd Groep, een van de grootste verzekeraars van Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*