Dating ervaringen

Tegenwoordig hebben heel veel vrijgezellen een relatie gevonden via internet. Een ervaring met daten kan positief uitvallen, maar ook negatief. Maar wat zijn nou de voornaamste redenen van een ‘bad date’?

De grootste ‘bad date’ is als iemand totaal onverzorgd op de date komt. Dit roept bij menig datent Nederland geen goede gedachten op. Ook worden ‘bad dates’ echt bad wanneer iemand getrouwd of samenwonend blijkt te zijn. Het aantal overspelige daters is enorm. De reden van vreemd willen gaan is de sleur in een relatie en de spanning die gemist wordt in een relatie.

Wat mensen belangrijk vinden op een date, is dat het klikt. Klikt het niet, dan ervaar je zo een date wel heel snel als ‘bad date’.

Wat datend Nederland ook echt niet fijn vind, is dat als iemand niet op komt dagen. Niks laten horen en gewoon lekker niet komen opdaten. Ergens heen reizen doe je ook niet voor je lol,

Hoe vaker iemand een ‘bad date’ heeft gehad, des te voorzichtiger iemand wordt. Er onstaat dan vaak een periode van “Ik heb er nu echt even geen zin meer in” en vervolgens wordt het profiel van een datingsite verwijderd of onzichtbaar gemaakt.

Wanneer iemand dating ervaringen met het daten opdoet of ervaringen heeft met datingsites zoals Lexa, Be, Parship, E-Cupid, Relatiefront, Like you, dan kan je die kwijt op Flirtmoment.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*