De nieuwste Fitnesstrend van 2011

Je hebt geen Wii-Fit of PS3 nodig om thuis aan beweging te doen. Met het Bflex Fitnessprogramma haal je een compleet Fitnesscentrum in huis zonder dat je dure apparaten of zware gewichten moet aanschaffen!

Jos en Petra Vermeer hebben hun werkervaring als fysiotherapeut, gewichtsconsulent en fitnesscoach gebundeld in een ultiem thuis fitnessprogramma. “Het programma is echt geschikt voor iedereen. Door de effectieve werking van de elastische banden kun je een weerstand opbouwen van 1 tot maar liefst 50 kilo. Zodoende kan iemand met een blessure trainen maar ook iemand die al naar de sportschool gaat en thuis nog een keer extra wil trainen” aldus Jos Vermeer.

Met Bflex willen Jos en Petra bereiken dat iedereen iets aan zijn gezondheid, gewicht, spierkracht en blessures kan doen. “Aan alle redenen om niet of weinig te sporten zoals ‘geen tijd, te duur, weinig resultaat, geen sportschool in de buurt…’ hebben we nu een einde gemaakt” zegt Petra Vermeer.

Het meest unieke aan Bflex is dat je naast je eigen fitnessproducten en toegang tot een online Fitnesscentrum, bovendien een persoonlijk trainings- en voedingsadvies ontvangt.

Om 2011 sportief en gezond te beginnen kan iedereen met 10% korting de producten aanschaffen met de shopcode: bflex-health04. Neem een kijkje op www.bflex-health.nl.

Jos Vermeer: fysiotherapeut en fitnesscoach, Petra Vermeer: gewichtsconsulent

Jos Vermeer: fysiotherapeut en fitnesscoach, Petra Vermeer: gewichtsconsulent

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*