LEER UW VALENTIJN KENNEN!

, ,

De geschiedenis over Valentijn wordt op verschillende manieren verteld. De oorsprong van de dag der liefde gaat terug naar een tijd waarin de Romeinen hun liefdeskaarten verstuurden. In 2011, waar vooral alles via computer, sms, twitter e.d. verstuurd wordt, vallen verliefden nog altijd terug op het anoniem versturen van lieve kaarten. Maar ook wordt de genegenheid die men voelt voor één bepaald persoon, extra bekrachtigd door kleine cadeautjes te geven.

Stilletjes hoopt bijna iedereen met Valentijn toch op een kleine attentie van zijn of haar geliefde. Maar wat als die ene persoon waar speciale gevoelens bij komen kijken (nog) niet in jouw nabijheid aanwezig is. En wat als je als single niet in jouw omgeving die nieuwe contacten of relatie ontmoet, om wat voor reden dan ook?

Om uw Valentijn te leren kennen, heeft u meer kans en succes bij 40PlusRelatie.

40PlusRelatie heeft een succesvol jaar afgesloten. Een jaar waarin we veel mensen bij elkaar hebben gebracht. Mensen die allen 1 ding gemeen hebben; serieus, veilig en discreet op zoek naar een serieuze partner. Steeds meer mensen zien de toegevoegde waarde van een specialist op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. Bij 40PlusRelatie heeft u uw persoonlijke consulent(e) die samen met u en voor u op zoek gaat naar een partner; mensenwerk voor en door mensen!!

2011 wordt weer een jaar van groei en bloei bij 40PlusRelatie: er komen nieuwe vestigingen bij en door onze nieuwe nieuwsbrief wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en wetenswaardigheden over 40PlusRelatie. Ons bestand van singles vanaf 40 jaar gaat dit jaar nog meer uitbreiden. Landelijk, maar ook bij u in de regio.

Meld u nu aan en ervaar wat een professioneel, betrouwbaar en erkend relatiebemiddelingsbureau voor u kan betekenen. Schroom niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Informatie kost niets, het levert alleen meer duidelijkheid op.

Wij ontmoeten u graag en zorgen er voor dat u volgend jaar uw eigen Valentijn heeft!

www.40plusrelatie.nl

info@40plusrelatie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*