NetDialog presenteert NetX op Cisco Live 2011 in London

Amsterdam, the Netherlands: Van 31 januari tot en met 3 februari 2011 is NetDialog als technologie-partner vertegenwoordigd tijdens Cisco Live 2011 in London. Gedurende dit jaarlijkse Europese netwerkevenement worden klanten en partners op de hoogte gebracht van de laatste technologische trends en ontwikkelingen, de nieuwste Cisco-oplossingen en certificeringen. Maar ook de samenwerking en  technologische ontwikkelingen met  partners komen uitgebreid aan bod.

NetDialog is sinds 2010 partner van Cisco en biedt klanten op een simpele en relevante manier informatie over het gedrag van bedrijfskritische applicaties op hun IT infrastructuur via een webportal.

“Applicaties zijn het hart van uw bedrijf”

“Een bedrijf heeft bedrijfsprocessen om georganiseerd en met een hoge kwaliteit tot een goed resultaat te komen. Tegenwoordig is automatisering een cruciaal onderdeel om deze bedrijfsprocessen efficiënt te kunnen doorlopen. Binnen de hele automatisering staan applicaties centraal, alles wat er verder gebeurt in dit vakgebied is gericht om applicaties snel, efficiënt, overal en tegen een optimaal kostenniveau te gebruiken. Doordat Cisco zich met producten als Cisco WAAS op applicatieniveau richt binnen de IT value chain, is NetDialog in staat om op basis van diverse Cisco-technologieën veelzijdige applicatie-informatie te verschaffen”, geeft Patrick Jonker, VP Sales & Marketing van NetDialog, aan.

“Door eerst NetX inzicht te geven in de performance van applicaties, deze daarna te analyseren en vervolgens met de juiste Cisco–technologieën  te optimaliseren, zorgt NetDialog ervoor dat enterprise organisaties optimaal gebruik kunnen maken van hun beschikbare netwerkinfrastructuur”, alsdus Michel Schaalje, Technisch Directeur bij Cisco Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*