Pak de oorzaak van je klachten zelf aan: lezing MIR-methode

Wanneer u merkt dat het smeren van cremes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van uw klachten aan te pakken. 

Mireille Mettes geeft op 28 januari 2011 in Eindhoven een lezing over de MIR-methode. De MIR-methode is een zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijk klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De methode zorgt ervoor dat het zelfhelende vermogen van uw lichaam weer wordt geactiveerd. U kunt deze eenvoudige maar effectieve methode zelf uitvoeren. Mireille Mettes vertelt over de achtergrond van deze methode en hoe u de methode het beste zelf kunt toepassen. 

Bevrijd uzelf met deze zelfhelingsmethode en kom naar deze informatieve en inspirerende lezing. Datum: 28 januari 2011, Locatie: Centrum Aquamarijn in Eindhoven, Tijd: 20.00 uur, Entree: 20 euro. Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*