Smeed je VUUR! nieuwe manier van teambuilding

SMEED JE VUUR!

IJzer smeden is een vak, een ware kunst…….het vormen en in vorm houden van een team ook. Aan de hand van dit mooie oude ambacht is een unieke teamtraining ontstaan. Leon Blom en Annelied van Dijk laten u graag kennismaken met VUUR! Een inspirerende samenwerking tussen trainer en siersmid heeft geresulteerd in
‘Smeed je VUUR!’

IJzer wordt verhit tot de juiste temperatuur, zodat het zich als klei laat vormen. Mensen hebben vuur, aandacht, heldere doelen en randvoorwaarden nodig om de van nature aanwezige kwaliteiten vrij te maken en te vormen. De winst is inzet, betrokkenheid en ontwikkeling, persoonlijk én als team.

Smeed het ijzer als het heet is! En vraag ons om meer informatie! Wij geven u graag meer inzicht in deze nieuwe manier van teamsmeden. U wordt door de dag heen geloodst aan het vuur, via het krijtbord en de trainingsmethodieken. Uiteraard gaat u niet met lege handen naar huis….. maar met een eigen gesmeed voorwerp!

Bel of mail voor meer informatie met:
Annelied van Dijk 06-47246353, Leon Blom 06-51505544 of kijk op www.vuurspetters.nl

Ook al heeft u meerdere ijzers in het ‘VUUR!’ een blik op onze site kan nooit kwaad!

‘’Men moet het vuur onder de as zoeken’’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*