Sneeuwhoogte via Facebook & Twitter

Goed nieuws voor alle wintersporters: vanaf nu is er een gratis sneeuwhoogte service via social media beschikbaar. Via www.travelta.nl/sneeuwradar begint de voorpret direct door dagelijkse updates over de sneeuwtoestand op de piste.

De Sneeuwradar service speelt in op de vraag van wintersporters om onafhankelijk van plaats en tijd de ontwikkelingen van hun favoriete skigebied te volgen. Het team van Travelta heeft daarom een gratis service ontwikkeld die dagelijks een update verstuurt met daarin de actuele sneeuwinformatie. De berichten bevatten informatie over de hoeveelheid sneeuw in het dal en op de piste, de hoeveelheid liften die geopend zijn en de versheid van de sneeuw. Aanmelden voor deze sneeuwservice kan door de gewenste winterbestemming naar @sneeuwradar te ‘tweeten’ of je via www.travelta.nl/sneeuwradar aan te melden voor de Facebook service.

Over Travelta Sneeuwradar
De Travelta Sneeuwradar is een dienst van Travelta. Consumenten kunnen op de site van Travelta (www.travelta.nl en www.travelta.be) het complete aanbod van alle Nederlandse en Belgische touroperators vergelijken.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Erwin Herbert, Afdeling Marketing, Travelta, telefoonnummer 038-4209016.

Travelta B.V.
Erwin Herbert
Marconistraat 15
8013PK ZWOLLE
T 038-4209016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*