Wintersport deskundigen brengen Skigids uit!

,

Wintersportliefhebbers zullen blij zijn met het nieuws dat er een nieuwe gids voor wintersportvakanties gepubliceerd is door de internationale ski- en snowboardexperts van SkiHorizon.

De gids behandelt uiteenlopende onderwerpen zoals pistes die u minstens één keer in uw leven geprobeerd moet hebben, Michelin-sterrenrestaurants in de buurt van skigebieden en wintersportactiviteiten voor mensen die willen skiën of snowboarden. Deze gids is beschikbaar in drie talen – Engels, Nederlands en Frans.

Dit is een interessante bron voor iedereen die geïnteresseerd is in skiën, snowboarden of zelfs gewoon geïnteresseerd is in een vakantie in de bergen. Het is bedoeld om wintersporters te helpen met het kiezen uit het uitgebreide aanbod van skivakantie bestemmingen. Het is belangrijk de juiste locatie te vinden qua interesses en niveau.

De Skihorizon vakantiegids is niet zoals andere gidsen, want veel online wintersportvakantiegidsen beschrijven slechts de verschillende bestemmingen. De artikelen en navigatie zijn gebaseerd op verschillende types vakantie (familievakanties, snowboarden, reizen in groepen, enz.) en gebaseerd op de ervaring of het niveau van de skiër of snowboarder.

Het redactieteam van de SkiHorizon vakantiegids begrijpt dat mensen die voor het eerst gaan skiën andere behoeften hebben dan mensen met veel ervaring, dus er zijn verschillende artikelen speciaal geschreven voor beginners. Beginners krijgen informatie over skilessen, regels op de pistes, en eenvoudige (maar essentiële) tips over wat zij niet moeten vergeten mee te nemen.

Dit betekent niet dat de SkiHorizon skivakantiegids niet interessant is voor gevorderde skiërs. Integendeel, zij krijgen informatie over minder bekende skigebieden, onvergetelijke tips van experts voor off-piste avonturen en worden uitgenodigd om hun tips en ervaringen te delen.

Frédéric Lanier, Search & Affiliation Marketing Manager voor de Travel Horizon Group zegt: “De artikelen zijn samengesteld door een deskundig en enthousiast team van mensen die graag hun ski en snowboard ervaringen met andere wintersportliefhebbers delen.”

“Iedereen die ervaring heeft met het boeken van een vakantie in de bergen weet dat de grootste uitdaging is om te beslissen waar u naartoe wilt – er is zo veel keuze! Onze redacteuren hebben gidsen op basis van hun persoonlijke ervaringen, zodat onze lezers beter geïnformeerd worden over de faciliteiten, activiteiten en algemene atmosfeer op skibestemmingen in Europa.

Hier vindt u ons wintersport vakantiegids. (http://www.skihorizon.nl/winter-sports-gids)

Tijdens het winterseizoen 2011 zullen er wekelijks nieuwe artikelen in de gids verschijnen. Ook later in het jaar zullen er met regelmaat artikelen gepubliceerd worden, wanneer er nieuws en recensies van de zomeractiviteiten in de bergen zijn.

Kijk ook voor artikelen, foto’s en prijsvragen op:

Facebook: http://www.facebook.com/skihorizon.nl

Twitter: http://twitter.com/skihorizon_nl

Hyves: http://skihorizon.hyves.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*