Britain opent nieuwe winkel in Venlo

Britain is een mooie street-fashion store rijker! In Venlo worden binnenkort de deuren van de nieuwe winkel geopend en maakt Venlo kennis met de Britain vibe. Wij van Britain zijn trots op het resultaat en kijken uit naar de feestelijke opening op 17 februari. En om onze happiness met jullie te delen hebben wij een hele aantrekkelijke openingsactie!

Sinds jaar en dag is Britain dé toonaangevende trendwinkel van Nederland. Met een veelzijdig, divers en compleet aanbod aan verschillende street-, surf-, skate-, music- en casual stijlen heeft Britain altijd de laatste en beste trend in huis. Dat blijft Britain doen, zoeken naar de “latest worldwide fashion trends”! Een succesformule die in 20 jaar tijd uitgegroeid is tot 14 winkels door heel Nederland en een succesvolle street-fashion webshop; “Go-Britain.nl”. Britain is als onderscheidende trendwinkel een begrip onder de jeugd! En vanaf nu ook in Venlo!

Ter gelegenheid van de opening van Britain Venlo hebben wij twee unieke acties! Een klantenkaart kortingsactie en een cartoonactie.

Bij aankoop van een artikel ontvangt je van 17 februari tot en met 26 februari een gratis Britain Customer Card! Met deze klantenkaart krijg je 1 jaar lang 10% korting op de gehele Britain collectie! Om het nog feestelijker te maken hebben wij ook nog een cartoonactie bedacht. Op donderdag 17 feb, vrijdag 18 feb en zaterdag 19 feb zit onze cartoonist voor je klaar.

Kom 17 februari naar de Markt 16-17 in Venlo en maak kennis met Britain Venlo. Iedereen is welkom.

Ga voor meer informatie over de openingsacties naar Go-Britain.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*