DiscPrint lanceerd nieuws website

, , ,

Het bedrijf DiscPrint, dat al bijna 25 jaar door geheel Europa actief is in de productie van mediadragers, zoals: CD’s, DVD’s, USB-sticks en verpakkingen heeft haar website uitgebreid een vernieuwd. De website moet de duizenden, voornamelijk zakelijke relaties van het bedrijf meer productinformatie geven. Www.discprint.nl bestaat uit overzichtelijke informatie-pagina’s en een webwinkel met honderden bedrukbare producten, veelal relatiegeschenken. “Onze doelstelling is altijd geweest om een persoonlijke relatie met onze klanten aan te gaan en dat is niet veranderd,” aldus Directeur Jelto van Nieuwburg, “en dat is niet veranderd. Er staat een team van leuke en vriendelijke mensen klaar om bestellingen persoonlijk te begeleiden, natuurlijk tegen de gebruikelijke lage tarieven en hoogwaardige service. Dat zijn onze relaties al bijna 25 jaar gewend.”

Het bedrijf is begonnen met de productie van floppy’s en werd groot met CD drukken, DVD persen, en cd/dvd verpakkingen. Tevens maakt DiscPrint bedrukte muismatten, mokken, relatiegeschenken, textiel, etc. Sinds enige tijd produceert het bedrijf ook bedrukte usb-sticks.