Een nieuwe website voor USB-sticks bedrukken

, , , ,

DiscPrint, het Noord-Hollandse bedrijf dat landelijk bekend staan om haar uitstekende techniek als het gaat om het bedrukken van diverse relatiegeschenken, heeft een nieuwe website gelanceerd. De website is speciaal bedoeld om de meest verkochte bedrukte USB-sticks onder de aandacht van potentiële afnemers te brengen.

De website usbstickbedrukken.com gaat dus logischer wijs over USB-sticks bedrukken. Op de website vind u vooral de meest verkochte usb-sticks van het bedrijf en kunt u gemakkelijk en per exemplaar een offerte aanvragen. Door een selectie van het grote totaal aanbod van bedrukbare usb-sticks via een aparte URL aan te bieden hoopt het bedrijf de zoekende internetter snel en goed te helpen bij het vinden van usb-sticks. Het aanbod zal samen met de populariteit van bepaalde modellen veranderen.

DiscPrint is van oorsprong een cd en dvd fabrikant en produceert nog steeds enkele miljoenen schijven per jaar. Naast DVD persen en CD drukken bedrukt het bedrijf relatiegeschenken en promotie-artikelen. Denkt u bijvoorbeeld aan: bedrukte muismatten, pennen, tassen, sleutelhangers,etc. Kortom: DiscPrint bedrukt alles wat u nodig heeft op het gebied van reclame-uitingen.

bedrukte usb-sticks

usbstickbedrukken.com

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.