E-mail marketing module voor Insight 2011

De nieuwe versie van Insight Marketing Resource Management software die in april wordt uitgebracht krijgt module voor e-mail marketing.

Voorhout, 15 februari 2011 – Insight, de online Marketing Resource Management software van BHB Marketing, voor het managen van marketing in een business to business omgeving wordt uitgebreid met een module voor e-mail marketing. Deze module is bedoeld voor B2B marketingafdelingen die regelmatig nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes uitvoeren.  Het krijgt functionaliteit voor:

– het beheren van marketingcontacten,
– het beheren van mailinglijsten,
– het versturen van e-mail nieuwsbrieven,
– het versturen van gepersonaliseerde e-mails,
– het rapporteren van belangrijke kengetallen.

“Deze nieuwe e-mail marketing module past volledig in onze visie om een totaal oplossing te bieden voor B2B marketingafdelingen bij kleine tot middelgrote organisaties” zegt Bart Hoogenraad, directeur van BHB Marketing.
Meer informatie over Insight 2011 is te vinden op www.bhbmarketing.biz/bhb-insight-marketingsoftware.html.

BHB Marketing is specialist in business to business (B2B) marketingmanagement. BHB Marketing helpt organisaties het rendement en de impact van marketing te verbeteren met een beproefde marketing methode en innovatieve Marketing Resource Management software.  Meer informatie over BHB Marketing is te vinden op www.bhbmarketing.biz.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*