Expositie canvas schilderijen en beelden

Van 1 maart tot en met 29 april exposeren kunstenaars in het gemeentekantoor van Elburg met canvas schilderijen, acryl schilderijen, beelden en tekeningen. Kunstenares Marga Simons maakt beelden van brons, klei en steen. Zij is geïnspireerd door dieren, mensen, schelpen en andere dingen en vormen uit de natuur. Voor haar beelden streeft zij naar een harmonie van vormen, kleuren en materialen waarin emoties terug te zien zijn. Ze maakt zowel figuratieve als abstracte beelden van speksteen, marmer, albast en travertin.

Kunstenaar Adri de Bruijn schildert abstracte schilderijen, landschappen, stillevens, modellen en portretten. Hij wordt geïnspireerd door alles wat hem boeit in zijn omgeving, en dat kan vaak heel erg wisselend zijn. Een expositie, een bezoekje aan een museum, Japanse tekeningen of reizen naar Oosterse landen. Tijdens zijn reizen wordt hij geïnspireerd door de landschappen, cultuur en de leefgewoonten. Hij kan urenlang observeren en geleidelijk aan zijn ideeën vorm geven middels een tekening of schilderij. Of zijn schilderijen abstract of concreet worden hangt van de inspiratiebron en ideeën af.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*