Fietsvoordeelshop.nl heeft haar virtuele deuren geopend!

Fietsvoordeelshop.nl biedt fietsen en accessoires aan tegen zeer scherpe prijzen en beschikt over een breed assortiment met alleen maar A-merken, zoals Batavus, RIH, Koga, Lokie, Sparta en nog veel andere.

Fietsvoordeelshop.nl heeft haar webwinkel opgestart omdat zij de klant graag wil voorzien van voordelige fietsen. Daarom hanteert Fietsvoordeelshop.nl prijzen die tot wel 50% lager kunnen zijn als in de normale fietsenwinkels. Fietsvoodeelshop.nl kan dit doen doordat zij veel minder kosten maakt en veel groter inkoopt en dit merkt de klant direct terug in zijn of haar prijs.

Uiteraard heeft u als klant vragen over het product. Fietsvoordeelshop.nl probeert haar klanten daarom ook zo goed mogelijk van alle informatie te voorzien via haar webshop. Mocht u toch nog vragen hebben beschikt Fietsvoordeelshop.nl over een kwalitatief goede klantenservice. Zo kan de klant mailen via info@fietsvoordeelshop.nl of bellen via het telefoonnummer wat staat vermeld op haar site www.fietsvoordeelshop.nl. Fietsvoordeelshop.nl zal dan u vraag behandelen en u van een antwoord voorzien binnen 1 dag.

Verder biedt Fietsvoordeelshop.nl klanten de mogelijkheid om de geplaatste bestellingen zelf te komen afhalen of te laten thuis bezorgen. Kiest de klant om de fiets te laten thuis bezorgen, dan wordt de fiets afgemonteerd afgeleverd en thuis bij de klant op de goede hoogte in gesteld.

“Kwaliteit en service tegen een lage prijs zijn de echte sleutelwoorden voor Fietsvoordeelshop.nl Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is met zijn of haar aankoop en er veel plezier van zal beleven. Graag hopen wij u terug te zien op onze webshop fietsvoordeelshop.nl” aldus de oprichter.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*