Gratis kaarten huishoudbeurs 2011

,

De Huishoudbeurs 2011 gaat weer van start!

Van 12 tot en met 20 februari vindt in de RAI in Amsterdam hét jaarlijks terugkerend vrouwenevenement, de Huishoudbeurs, plaats.Ook dit jaar belooft de Huishoudbeurs weer een groot feest te worden. Bekijk de nieuwste producten op het gebied van mode, verzorging, wonen en vrije tijd en profiteer van speciale beursaanbiedingen. Bezoekers kunnen bij meer dan 450 stands naar hartelust passen, proeven en proberen!

Gratis kaarten Huishoudbeurs 2011

In samenwerking met DA, Dekamarkt en L’Oréal geeft Kortingisleuk.nl gratis huishoudbeurs kaarten weg!Om kans te maken om gratis naar de huishoudbeurs te gaan vullen deelnemers hun e-mailadres in op de actiepagina’s en sturen ze de actie door naar vrienden en familie!

Wat is er te doen op de Huishoudbeurs 2011?

  • Festival Fantastique
    Dit festijn in hal 2 heeft zelfs een echte zweefmolen! Ook zijn er mode, dans, muziek en culinaire lekkernijen. Het festival begint dagelijks om 10:00 uur, een uur voordat het publiek toegang heeft tot de rest van de Huishoudbeurs.
  • Artiesten
    Wie de presentatrices van Hart van Nederland wel eens in het echt wil ontmoeten, bezoekt de Hart van Nederland Experience! Op dit evenement, dat plaats heeft in hal 7, zijn optredens van artiesten zoals Thomas Berge, Jannes en Wesley!
  • Eten en drinken
    Zin in iets lekkers? In hal 8 kun je de lekkerste hapjes en drankjes proeven en proberen.
  • Creatieve workshops
    Terug van weggeweest: Zeepslingers maken! De echte creabea’s kunnen terecht bij het glasmozaïeken en sleutelhangers maken met kralen, bedeltjes en lint.
  • Urgenda Groen Paviljoen
    Urgenda maakt het voor jou en je vriendinnen makkelijk om samen duurzaam, eerlijk en milieuvriendelijk te leven. Urgenda bewijst dat groen ook leuk kan zijn met creatieve workshops, energie-games, groene mode en de Vergeten Groente Bingo. Geniet tevens ook van heerlijke recepten en hapjes op Meatless Monday.

Informatie Huishoudbeurs 2011

  • De Huishoudbeurs 2011 heeft plaats tussen 12 en 20 februari in de RAI Amsterdam.
  • De gratis huishoudbeurs kaarten zijn normaal €18,-. Met een entreekaart voor de Huishoudbeurs kan ook gratis de Negenmaandenbeurs (16 t/m 20 februari 2011) bezocht worden.
  • Tip: Op zondag en maandag is de Huishoudbeurs minder druk.
  • Bij Elicium kunnen bezoekers hun tas afgeven, zodat ze deze niet de hele dag hoeven mee te slepen.

Over Kortingisleuk

Op Kortingisleuk.nl staan diverse gratis kortingsbonnen die direct geld opleveren. Kortingisleuk maakt gebruik van , printbare kortingsbonnen die aan de kassa kunnen worden ingeleverd. Kortingisleuk geeft kassakorting op artikelen bij o.a. Boerenbond-Welkoop, Bruna, DA, Dekamarkt, Dobey, LaPlace, New York Pizza en Praxis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*