Hippe kinderkleding van Monstar Kids is online bij Jeej

10 februari 2011

Nieuwe collectie

Jeej heeft haar zomercollectie uitgebreid met de hippe en stoere kleding van Monstar Kids.  Zoek jij iets wat bijzonder, hip en stoer of juist lief is? Neem dan eens een kijkje bij Jeej en de nieuwe collectie van Monstar Kids, of een van de overige merken.

Het is weer de tijd van het jaar… bij iedereen begint het te kriebelen. Trek in lekker weer, de buitenlucht en de zon. Tijd om de winter achter ons te laten en volop te gaan shoppen voor de zomer. Want juist nu, in deze tijd , komen de leukste collecties online. In ieder geval wel bij Jeej.

 

Unieke, bijzondere en hippe baby- en kinderkleding

Monstar Kids is de eerste van een reeks waarvan de zomercollecties online komen. Dit merk (en ook andere merken van Jeej) komt uit Australië en vind je niet zomaar in Nederland. 

Ben jij een trendy mama, en wil jij graag dat jouw kindje er uniek en bijzonder uitziet in een hip shirt, een stoere broek of een lekker zomers jurkje? Wil jij graag complimenten over de kleding van je kind en iets wat je niet gauw bij een ander kindje ziet? Kom dan gauw online shoppen bij Jeej. Zonder verzendkosten en bij bestellen voor 15.00, heb je de dag na je bestelling de kleding al in huis!

Nu alleen nog even wachten op die warme zomerzon!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*