Jaro International opent webshop Tuinhuisjes Site

28 februari 2011 – Tuinhuisjes specialist Jaro International heeft vanaf heden een webshop speciaal voor zijn Belgische klanten. Jaro International merkte dat er in zijn Nederlandse webwinkel Blokhutten Site steeds meer bestellingen uit België kwamen. Om zijn Belgische klanten nog beter te kunnen bedienen heeft Jaro International daarom Tuinhuisjes Site in het leven geroepen. Met deze webshop wil Jaro International nog beter inspelen op de wensen en behoeften van zijn Belgische klanten.

Tuinhuisjes Site richt zich volledig op België . In de webwinkel kunnen niet alleen tuinhuisjes van diverse bekende merken in alle soorten en maten worden besteld, maar ook chalets, overkappingen en garages. De informatie op Tuinhuisjes Site is ook afgestemd op België. Dit is belangrijk, onder meer omdat de regelgeving voor het plaatsen van een tuinhuis in België wezenlijk verschilt van de regelgeving in Nederland. Waar in Nederland een bouwvergunning nodig is, is dit in België (over het algemeen) niet nodig. Op de website van Tuinhuisjes Site kunt u hier meer over vinden.

Op Tuinhuisjes Site kunnen inwoners van België ook informatie vinden over het plaatsen en het onderhouden van tuinhuizen. Daarnaast hebben huizen in België een eigen stijl en uitstraling. De specialisten van Jaro International kunnen helpen bij het selecteren van een tuinhuis dat past bij uw huis en tevens voorziet in uw behoeften. Ook kunt u bij Tuinhuisjes Site een tuinhuis op maat laten maken. Met de hulp van onze specialisten kunt u een tuinhuis laten maken die aansluit bij uw visie.

Jaro International leverde al in België en dit is uiteraard ook het geval bij Tuinhuisjes Site. En mochten klanten nog vragen hebben, dan staan de specialisten van Jaro International klaar om te helpen. Tenslotte zorgt de eerste aankoopkorting ervoor dat klanten voordelig de eerste aankoop kunnen doen bij Tuinhuisjes Site.

Bezoek de webwinkel Tuinhuisjes Site op www.tuinhuisjessite.be.