Nieuw: Combination Element Fresh

COMBINATION ELEMENT FRESH

Het is een bekend probleem; een stinkende sporttas. Een probleem wat voorheen altijd op de koop toegenomen werd. Maar dit hoeft niet meer! In Nijmegen brengen studenten een uniek product op de markt waardoor de stank in de sporttas zal verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Veel mensen, die flink hebben gesport, stoppen hun bezwete kleren in een dichte tas na het sporten. Als zij naar huis gaan of nog even blijven hangen in de plaatselijke kantine, gaat de sporttas ondertussen stinken. Wanneer de sporter thuis komt, blijft de tas vaak nog liggen tot deze wordt uitgewassen. De stank wordt hierdoor alleen maar erger. Wanneer de tas uiteindelijk open wordt gemaakt om de kleren uit te wassen, komt de vieze geur je tegemoet. De vieze geur van de kleren trekt ook in de tas die doorgaans nooit uitgewassen wordt. Elke week gaat de tas dan ook meer stinken.

Studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen hebben de onderneming Combination Element Fresh s.c. opgericht. Dit bedrijf brengt vocht- en geurabsorberende zakjes op de markt die in de sporttas gestopt moeten worden. “Het zweet in de kleren zorgt voor de stank. Dit elegante zakje neemt het zweet op zodat dit niet de kans krijgt te gaan stinken. Daarnaast zorgt het product voor extra verfrissing in de tas doordat het een aangename geur verspreid.” aldus de organisatie Combination Element Fresh s.c.

Het studentenbedrijf gaat verschillende marktdagen af om zichzelf te promoten. Zo zullen de op de open dagen van de HAN aanwezig zijn, maar ook op verschillende beurzen. Voor meer informatie kunt u de website www.combinationelementfresh.nl  bezoeken, een mailtje sturen naar combinationelementfresh@gmail.com of bellen naar Ali Youssef (06-42 47 41 59); secretaris Combination Element Fresh.

–Einde—

Sander Ogink
Directeur Combination Element Fresh
06-57 88 48 27
combinationelementfresh@gmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*