NieuwsSprinter, hét programma om nieuwsbrieven te versturen, is opnieuw verbeterd

, , ,

Versie 3.6 van NieuwsSprinter is nu beschikbaar met de volgende vernieuwingen:

Van elke nieuwsbrief is 30 dagen lang een online versie beschikbaar. Wanneer een nieuwsbrief nog langer oproepbaar moet zijn, bijvoorbeeld vanuit een archief, dan kan dat via een aparte module.
Er is een tiental voorbeelden van nieuwsbrieven toegevoegd die vrij in NieuwsSprinter kunnen worden aangepast en gebruikt. Bij deze voorbeelden is speciale aandacht besteed aan de weergave in verschillende browsers en webmail-diensten. Ook is er aandacht voor (verplichte) toevoegingen als personalisatie, datum, versienummer, afmeldlink, KvK-nummer en gegevens van de afzender.

De statistiek van de Enterprise-versie toont informatie over gebruikte e-mailprogramma’s en webdiensten, aangevuld met gegevens over gebruikte handhelds en smartphones. Deze informatie geeft inzicht in hoe de lezers uw mailingen bekijken. Met deze kennis kunt u de nieuwsbrieven en landingspagina’s optimaliseren.

Bij de selecties van groepen adressen (bij het bewerken, rapporteren en versturen) is het nu ook mogelijk om adressen met lege waarden te selecteren. Zo kunt u snel achterhalen bij welke adressen niets is ingevuld.

Diverse kleinere wijzigingen complementeren versie 3.6 en maken het leven van een e-marketeer nog eenvoudiger.

Benieuwd? Probeer NieuwsSprinter 14 dagen lang met een gratis proefaccount: www.nieuwssprinter.nl/testaanvraag.html

Over NieuwsSprinter

NieuwsSprinter is een intuïtief programma om digitale nieuwsbrieven mee te maken en te versturen. De gebruikers ervaren deze online applicatie al vanaf 2004 als bijzonder gebruiksvriendelijk, gericht op de praktijk en zeer betaalbaar. Het programma is volledig Nederlandstalig (er is ook een Engelse versie beschikbaar) en schaalbaar. Een uitgebreide Help en gratis helpdesk assisteren indien nodig. Integratie met een back-office, website of database is zeer eenvoudig.

Het programma is geschikt voor individuele bedrijven, maar ook voor bureaus of multinationals die er meerdere bedrijven mee bedienen vanuit één abonnement.

Met de CMS-module kunnen (nieuws-) artikelen op één plaats worden ingevoerd en vervolgens op uw website en in uw nieuwsbrief worden getoond.

www.nieuwssprinter.nl

Meer informatie

Quodata
Martin van den Berg
Tel. 0499 – 378870
E-mail: nieuwssprinter@quodata.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*