Online marketingcampagne voor uGO! Stages

Vanaf vandaag zet netnotion.nl zich in om ugostages.nl goed vindbaar te krijgen. De website zal intern op orde worden gebracht zodat zoekmachines alles optimaal uitlezen. Daarna zal er een marketingcampagne opgezet worden om de site een injectie te geven.

“Studenten oriënteren zich bij uitstek online wanneer er gezocht wordt naar een stage in Amerika of Australië, we merken een toename van het aantal aanvragen dat direct via de website wordt ingediend”, aldus Reinier Jonker, directeur uGO! Stages.

Via ugostages.nl kunnen studenten online, snel en gemakkelijk een stage regelen in Amerika of Australië. uGO! is opgericht vanuit de gedachte dat het makkelijker moest zijn om stage in het buitenland te lopen. De oprichters kwamen er tijdens hun studie zelf achter wat een regelwerk een buitenland stage met zich meebrengt. Er moet namelijk nogal wat geregeld worden; stageplek, visum, verzekeringen, woonruimte, etc, etc. uGO! is de stagebemiddelaar voor stages in Amerika en Australië en neemt het werk voor jou uit handen!

uGO! onderscheidt zich door z’n lage prijzen, stages van hoog niveau, een goed netwerk en een klantgerichte service. Voor meer informatie kijk je bij de services van uGO!. Dus ben jij op zoek naar een stage in Amerika of een stage in Australië? Neem dan vrijblijvend contact op met uGO! en ontdek jouw mogelijkheden!

Op dit moment heeft uGO! verschillende stageplekken openstaan in New York, L.A. en Sydney. Deze lopen uiteen van HRM tot PR Fashion en van Marketing tot Finance, dus er is voor elke studierichting of stagiair een gepaste stage te vinden.

Over uGO!

uGO! stages is opgericht door Reinier Jonker en Patrick van Riemsdijk en is gevestigd in Naarden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ugostages.nl of met 035-8200272.

uGO! Internships VOF

Turfpoortstraat 7

1411 ED,  Naarden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*