Online Poker wordt legaal in Nederland

Het zal nog een tijdje duren, maar uiteindelijk zal pokeren op internet legaal worden. De plannen zijn al daar. De overheid is bezig om een licensie-systeem te gaan invoeren, waardoor aanbieders van online poker het pokerspel kunnen gaan aanbieden aan Nederlanders die zich bevinden op het WereldWijdeWeb. Het is nu eigenlijk dus nog illegaal, maar wordt wel een beetje gedoogd, aangezien het niet tegen te houden valt. De aanbieders van poker op internet hebben namelijk wel licensies in andere landen en kunnen hierdoor toch Nederlanders poker op internet aanbieden.

Ons oordeel over Online Poker!
We vinden het ook terecht dat online poker legaal gaat worden in Nederland. Het zou toch een schande zijn voor een land dat vrijheid voorop heeft staan en dit terwijl er nu monopolie op poker wordt uitgeoefend. Het is beter om het legaal te maken en iedereen belasting te laten betalen, zodat de werkgelegenheid er ook nog wat mee opschiet. De schatkist zal hierdoor ook beter worden gevuld en pokerspelers kunnen hun hobby eindelijk legaal bedrijven. Iedere pokerspeler in Nederland zal eindelijk de kans krijgen om zich te kwalificeren voor een groot pokertoernooi. Misschien win je wat en misschien niet, maar de kans is een stuk groter om miljonair te worden, dan bijvoorbeeld mee te spelen in de loterij.

Houdt je ook van het pokerspel, zorg er dan voor dat je weet hoe poker te spelen en niet dat je direct je geld verliest. Maak gebruik van bonuscodes, want vaak kunnen verschillende sites een betere bonus geven aan pokerspelers, maar dan moet je wel de bonuscode gebruiken. Bij William Hill Poker kun je bijvoorbeeld bonuscode HOLLAND gebruiken om in aanmerking te komen voor de beste bonus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*