Pixcelldata stelt voor : Collibio Desktop voor Digitale Pathologie

Pixcelldata maakt bekend dat het zijn Collibio software nu ook beschikbaar maakt op desktop. Collibio, een volgende generatie software voor digitale pathologie, laat samenwerking toe tussen de gebruikers van proprietary digitale scanner systemen en hun beelden.

Nadat Collibio eerst als een webtoepassing uitgebracht werd in oktober 2010, wordt het aanbod nu uitgebreid met een versie voor de desktop. Deze desktopversie plaatst de patholoog als het ware in een “digitale cockpit” waar hij op verschillende monitors tezelfdertijd kan kijken en vergelijken. Dit product zal de gebruikers toelaten hun productiviteit verder te verhogen en hun digitale pathologie projecten efficiënter te beheren.

“Het is belangrijk voor ons dat we onze klanten de juiste werkmiddelen geven voor de best mogelijke gebruikservaring die hun een meer effectief beheer toelaat van de grote hoeveelheid gegevens uit digitale coupes” legt Alex Johnson uit, de CTO van Pixcelldata. “Op een scherm kan men de beelden zien, op een ander verwante informatie. Het duurt amper een paar seconden om de applicatie te installeren op Windows, Linux of Mac OS X, and alle gegevens worden direct opgeslagen op een centrale server.”

Alan Hanley, de CEO van Pixcelldata vat samen: “Wij willen dat onze klanten zo efficiënt mogelijk hun tijd en middelen kunnen gebruiken. De desktop versie van Collibio is de perfecte toepassing om te gebruiken terwijl men op het kantoor werkt, en de zeer volledige internet applicatie software geeft dan vervolgens direct toegang tot alle gegevens met dezelfde functionaliteit, ook als men onderweg is. In 2011 blijven wij door werken aan de vervollediging van onze suite met producten, en zullen later in het jaar een tablet PC versie van Collibio uitbrengen. Onze website geeft meer informatie over Collibio, evenals een demonstratie video.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*