Prodir pennen de beste verkochte balpen in Europa!

, , , , , , ,

Zintuig relatiegeschenken | Prodir pennenHet is vrij onbekend dat Prodir één van de best verkochte balpennen in Europa is.  Toch beschikken de Prodir pennen over genoeg voordelen. Zo is er genoeg ruimte voor bedrukking oftewel een goede mogelijkheid voor bedrijven om een logo te plaatsen. De Prodir pennen zijn dus uitermate geschikt als een  relatiegeschenk. Echter zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat valt er nog meer te weten over deze populaire balpen?

Zwitserse elementen in de Prodir pennen

De Prodir pen komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Je weet wel dat land waar de mensen van kaasfondue houden. De zakmes of de horloges zijn ook belangrijke begrippen van herkenning. Zwitserland is een land waar degelijkheid en elegantie hoog in vaandel staat. Dit is terug te vinden in het ontwerp van de Prodir pennen. De pennen staan bekend om hun duurzaamheid en degelijkheid. Het is niet voor niets dat een land als China de Prodir pennen importeert in plaats van exporteert. De Zwitserse kwaliteit is immers moeilijk om na te maken! Het feit dat China voor 80% verantwoordelijk is voor het totaal aantal balpennen in Europa benadrukt nogmaals de kwaliteit van deze pen. Bovendien zijn er talloze kleuren en modellen. Zo is er voor ieder wat wils en wil Prodir voor iedereen wat betekenen!

Zintuig relatiegeschenken

Zintuig is een van de meest toonaangevende webwinkels op het gebied van relatiegeschenken. Met een ruim assortiment aan pennen is er voor elk bedrijf een relatiegeschenk. De wens van de klant staat centraal. Neem eens een kijkje op de website van Zintuig. Naast de Prodir pennen zijn er genoeg andere relatiegeschenken. Zo is er voor ieder wat wils!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*