RegenpijpDesign start reclamecampagnes

Het Barendrechtse bedrijf RegenpijpDesign start vanaf vandaag met landelijke reclamecampagnes om zo veel mogelijk huizenbezitters en -huurders op de hoogte te brengen van hun nieuwe en unieke product. Op dit moment hebben zij 15 verrassende stickermotieven in hun assortiment om iedere regenpijp van een vrolijk of chic jasje te voorzien, eenvoudig te bestellen op www.regenpijpdesign.nl

Na een zeer succesvolle start in 2010 is het bedrijf goed voorbereid om op diverse ludieke manieren de aandacht op zich te gaan vestigen, door het gehele land. Zo zullen er 450.000 flyers terecht komen in de meeste Vinexwijken. Er staat een opvallende acties gepland in het centrum van Rotterdam en Amsterdam, aanwezigheid op diverse tuin- & woonbeurzen, etc. Kortom; RegenpijpDesign laat van zich HOREN!!!!!!!!

RegenpijpDesign Ed Straatman Zuidersingel 300 2993 PR Barendrecht Tel.: 0180613848

Link naar de website www.regenpijpdesign.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*