ReplaceDirect lanceert webwinkel in België

,

GEMERT, 15 februari 2011 – In België is ReplaceDirect al enkele jaren een begrip als de webwinkel bij uitstek voor accu’s, adapters, onderdelen, accessoires en reparatie van mobiele apparatuur zoals laptops, tablets, camera’s en telefoons. Tot nu toe werden de Belgische bezoekers naar de Nederlandse webwinkel geleid. Maar deze week heeft ReplaceDirect een eigen ReplaceDirect.be shop geopend, specifiek gericht op de Belgische markt.

Voor Belgische bezoekers biedt dit alleen maar voordelen.

  • Zo bevat de kassa betaalmethoden die in België populair zijn, zoals Mister Cash/Bancontact en Maestro.
  • De snelle levering door ReplaceDirect was in België al bekend en blijft zo: voor 21.00u ’s avonds besteld op een werkdag betekent de volgende dag het pakket in huis.
  • Verzending van de accu’s, adapters, onderdelen en accessoires blijft geheel gratis voor Belgische klanten.
  • De reparatiedienst herstelt defecte Belgische apparatuur supersnel.
  • De consumentenprijzen zijn in België en Nederland precies gelijk.
  • Zakelijke klanten kunnen gewoon met BTW vrijstelling (intracommunautair) bestellen, omdat ReplaceDirect vanuit Nederland levert. Voor alle Belgische klanten met BTW nummer is dat nu nóg gunstiger, omdat de prijs niet 19%, maar 21% lager is.

Nieuw design
ReplaceDirect.be is de eerste webshop van ReplaceDirect in het nieuwe design. Op de achtergrond draait een geheel nieuw, zelf ontwikkeld platform. Dit stabiele en snelle platform voldoet geheel – en als enige – aan de torenhoge eisen die door de webwinkels van ReplaceDirect gesteld worden. Een voorbeeld daarvan is de manier waarop de ingewikkelde database wordt omgezet naar een gemakkelijk te gebruiken webshop. Bij de nieuwe webstijl ligt de nadruk nog meer op het enorme assortiment aan onderdelen en accessoires voor laptops, camera’s, tablets, gsm’s etc.. De bezoeker wordt – aan de hand van zijn model en type apparaat – eenvoudig naar een ‘persoonlijke shop’ geleid. Deze pagina is helemaal ingericht rondom dat apparaat en laat alle passende onderdelen en accessoires zien. Van accu’s en adapters tot muizen, geheugen en zelfs de kleinste kabeltjes. Daarnaast toont deze op-maat-gemaakte winkelruimte alle productvideo’s, specificaties en reparatiemogelijkheden voor het apparaat. De webwinkel van ReplaceDirect.be telt meer dan 88.000 van zulke persoonlijke shops.

Voorlopig is ReplaceDirect.be alleen nog in het Vlaams beschikbaar, de Franstalige versie is in voorbereiding.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*