Soleij opent eerste eigen vestiging in Nieuwegein

Soleij opent eerste eigen vestiging in Nieuwegein. Deze gloednieuwe vestiging in Nieuwegein mag het spits afbijten. Kort na deze opening zullen naast talrijke eigen vestigingen ook Soleij franchisevestigingen volgen.

Soleij staat voor een stralende huid, een gezond gewicht en een energieke uitstraling.
Met de visie ‘we make you look good’ gaat directeur Esther Leij het nieuwe zonnen neerzetten. Soleij is namelijk geen zonnestudio, Soleij is Soleij. Iedereen kan er terecht voor huidverjonging- en verbetering, onbeperkt & verantwoord zonnen en gezond afslanken.

“ Soleij helpt en ondersteunt iedereen bij het bereiken van lifestyle doelen. De producten van Soleij worden namelijk gekocht met een reden. Daarom geeft Soleij de mogelijkheid tot zelfontplooiing en een bewuster leven. “Iedereen is mooi”, aldus Esther Leij.

Belangrijk onderdeel van Soleij is het unieke abonnementenconcept Sunclubcard. Onbeperkt & verantwoord zonnen voor 4,15 per week. Sunclubcard is in Nederland al ruim vertegenwoordigd door eigen vestigingen en acceptatiepunten . Toch wil Soleij ook de franchisemarkt aanboren.

De eerste eigen vestiging van Soleij is gelegen aan de Schouwstede 2a in Nieuwegein. Het pand wordt ingericht in de huisstijl van Soleij . De inrichting is eigentijds, trendy en voorzien van de modernste apparatuur. Behalve de inrichting worden ook aan de medewerkers hoge eisen gesteld. “Soleij is geen zonnestudio, maar een beleving voor onze klanten. Als onze klanten de deur uitgaan met een unieke ervaring en een positieve vibe, hebben wij ons doel gehaald”!

Op korte termijn opent Soleij een tiental franchisevestigingen in Nederland. Voor meer informatie neem contact op via info@soleij.nl of kijk op www.soleij.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*