Valentijnsdag staat al weer voor de deur – Verras uw geliefde met een romantische last-minute vakantie in de Alpen!

,

 

Wat is er romantischer dan overdag te genieten van de frisse berglucht, prachtige landschappen en dan uw dag te eindigen met een warm drankje bij het haardvuur met uw Valentijn. De vakantie experts bij SkiHorizon hebben een selectie gemaakt van de meest romantische plekken in de Alpen, ideaal voor koppels die een romantisch weekendje weg willen.

De nieuwe wintersportgids van SkiHorizon heeft een hele sectie gewijd aan weekendtrips en is het ideale startpunt voor iedereen die nog op zoek is naar een origineel idee om hun geliefde voor Valentijnsdag te verrassing. Wat dacht u van een romantisch weekend in Italië, Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk? SkiHorizon heeft de meest pittoreske plaatsen met kuuroorden, goede restaurants en romantische hotels voor u uitgekozen.

Deze gids zal u helpen het juiste land en bestemming te kiezen voor uw skivakantie. Of u nou op zoek bent naar een chalet in één van de chique Zwitserse dorpjes, een spa-hotel in een vriendelijk Oostenrijkse skioord of ergens in de Italiaanse of Franse Alpen met haar vele culinaire lekkernijen; de SkiHorizon skigids vertelt u exact waar u heen moet voor een romantische skivakantie!

Ga hiervoor naar de SkiHorizon Skivakantiegids en kies “weekendje weg”. U vindt verschillende artikelen over de verschillende romantische arrangementen per land. Kies uit een actieve, culturele, spa of culinaire vakantie. De wintersportvakantie opties zijn beschikbaar voor mensen die graag skiën, snowboarden of gewoon van de bergen houden. U vindt er skivakanties voor ieder budget!

Waar uw Valentijn ook van houdt, er zijn keuzemogelijkheden voor elk wat wils. De gids geeft lezers tips over waar te dineren, waar een drankje te doen en waar u het beste kunt winkelen. Voor de echte die hards is er advies is er advies over de beste afdalingen voor zowel beginners als gevorderden. Er is ook advies over romantische langlaufroutes door de mooie natuur. Het maakt maakt niet uit wat u wilt doen tijdens uw romantische vakantie, SkiHorizon houdt rekening met iedereen en geeft u de beste tips gebaseerd op eigen ervaring.

De redactie van SkiHorizon geeft niet alleen informatie over de accommodatie en faciliteiten, maar ook over de algemene sfeer en leuke verborgen plekjes in elk skioord. De ervaringen van de experts geven een goede indruk van hoe het echt is en maken het daardoor makkelijker om te kiezen.
De SkiHorizon Ski Gids vindt u via http://www.skihorizon.nl/winter-sports-gids

De gids bestaat niet alleen uit tips over romantische skiweekenden, maar heeft ook alle andere type wintersportvakanties. U vindt artikelen met ski-advies voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Er zijn artikelen over andere winteractiviteiten, mode op de piste en tips over hoe u het best de drukte kunt vermijden tijdens het hoogseizoen.

Wilt u ook in de zomer de Bergen in? Bekijk dan ook zeker de artikelen over mountainbiken, wandelen, paardrijden en vele andere zomer bergsporten.

Volg ons ook via social media:

Facebook: http://www.facebook.com/skihorizon.nl

Twitter: http://twitter.com/skihorizon_nl

Hyves: http://skihorizon.hyves.nl/

–       Einde bericht-

 

DE TRAVELHORIZON GROEP

Randwycksingel 35

6229 EG Maastricht

 

 

Over SkiHorizon

SkiHorizon is onderdeel van de Travel Horizon Group en heeft meer dan 10 jaar ervaring met ski-gerelateerde vakanties.

Als de Europese leider voor wintersport vakanties, is SkiHorizon in staat om een enorm scala aan bergvakantie opties te bieden in meer dan 300 Franse, Italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse skigebieden.

Over de TravelHorizon Groep

TravelHorizon is een internationale reisorganisatie actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Nederland. TRAVELHORIZON GROUP, Europese N°1 in bergvakanties. Bestaande uit de volgende merken; SkiHorizon, Totem, Halloween, SnowRental, Sportura or ChaletTravel. De groep is door heel Europa aanwezig, met hoofdkantoren in Nederland en Frankrijk.

De groep is ontworpen om expert informatie te geven, grootste en beste keuze aan skivakanties qua geografie, type accommodatie, beschikbaarheid en extra services.

TravelHorizon bestaat uit de volgende bedrijven: www.skihorizon.com, www.sportura.com, www.halloween.com, www.totemvoyages.com, www.chalettravel.nl, www.spahorizon.com, www.net4ski.com, www.net4sea.com and www.travelhorizon.com

Over het SkiHorizon skivakantiegids redactieteam

De schrijvers en redacteuren van de gids bezitten over een goede combinatie van ski- en reiservaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*