Voor vrijdag 30% last minute korting op vakantiepark België

Profiteer nu van een lastminute korting op vakantiepark België in het prachtige Bourgondische Belgisch Limburg. Vakantieparken België ligt heel dichtbij prachtig natuurgebied zoals het Nationaal Park Hoge Kempen.

Dit weekend kunt u genieten van een lastminute korting van maar liefst 30% bij het boeken van een groepsaccomodatie België of een huisje huren België. Boekt u voor vrijdag een chalet of een vakantievilla voor een weekend, week of midweek, dan profiteert u van een zeer hoge korting. Een weekend is 3 nachten, een week 7 nachten en midweek 4 nachten. De aankomst dagen zijn 11 of 14 februari.

Wilt u een romantisch midweek of weekend met uw geliefde of dierbaren doorbrengen in verband met Valentijnsdag, dan is dit uw kans. U kunt voor vrijdag nog telefonisch reserveren of via de website. Indien u de website raadpleegt kunt u meer lezen over de actievoorwaarden, direct online reserveren of eerst online een prijsopgaaf aanvragen. Neem vandaag nog contact over de beschikbaarheid en prijzen. Graag tot binnenkort!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*