10.000 keer de kans om geld te besparen – alle onderdelen online

,

Sinds juni 2010 is België een nieuwe webwinkel rijker, namelijk 123onderdelen.be. Deze webwinkel biedt klanten de mogelijkheid om apparaten snel te repareren door losse onderdelen te vervangen. De online winkel heeft een groot assortiment met een snelle levering. Dankzij de scherpe prijzen en goede service heeft deze onderdelenwinkel in korte tijd al een vliegende start gemaakt.

Nederlands succes

In 2006 werd – vanuit jarenlange ervaring in onderdelen – de Nederlandse site Onderdeelexpress.nl opgericht. Vele klanten prezen Onderdeelexpress.nl de afgelopen jaren vanwege de snelle levering, de scherpe prijzen en het grote assortiment. Inmiddels is het concept bij velen bekend, wat resulteert in een groot aantal orders.

Belgisch vervolg

“Het succes van de Nederlandse website was voor ons een reden om verder te denken.” zegt Mark Looymans, de eigenaar van de webshop. “Een logische stap zou een nieuwe webwinkel in België zijn, aangezien dit qua taal en logistiek aardig dicht bij elkaar ligt. Vandaar dat we heel 2010 hard hebben gewerkt aan de Belgische webwinkel. En dat gelukkig met goed resultaat, want onze zuiderburen blijken ook behoefte te hebben aan het repareren van hun apparaten.”

Toekomst

De toekomst van 123onderdelen.be ziet er zonnig uit. “Het opzetten van een webshop is voor  ons inmiddels bekend terrein, maar het vergt toch steeds weer een heleboel tijd. Die tijd stoppen we in het testen van diverse acties en het nog meer inspelen op de wensen van de klant,” vertelt Guy van Oostwaard, die als mede-eigenaar vooral betrokken is bij de optimalisatie van de website. “Onze klanten kunnen nu bijvoorbeeld gebruik maken van gratis verzendkosten als zij voor meer dan €50 kopen.”

Informatie

123onderdelen.be is in het bezit van het BE commerce label. Dat betekent dat het winkelen bij deze site veilig en betrouwbaar is. Verder kunnen klanten rekenen op een groot assortiment tegen scherpe prijzen, een snelle levering en een goede service.

123onderdelen.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*