24 maart Celebrate life @ Club Vie

, , ,

Celebrate Life Springbreak Edition steunt Fight Cancer.

Op 24 maart zal in Club Vie de eerste editie van “Celebrate Life Spring Break Edition” plaatsvinden. Dit event is in het leven geroepen om het gevecht tegen kanker aan te gaan. De totaalopbrengst wordt geschonken aan Fight Cancer.

Celebrate Life. Fight cancer.

Wil je ook in actie komen in de strijd tegen kanker? Kom dan donderdag 24 maart naar het feest “Celebrate Life” in Club Vie en draag bij aan meer geld voor wetenschappelijk onderzoek. Van 22u tot klokslag 4u staan Lucien Foort, Chris Rox, Under Control en Vinny James klaar om de avond te vullen.

Voor meer informatie en tickets, ga naar www.jointhefight.nl, www.clubvie.com of mail naarcelebratelife.lovelife@yahoo.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*