Advice Netwerk breidt verder uit

AdVice Media, het online advertentienetwerk van VICE Media Benelux blijft verder uitbreiden en bestaat inmiddels uit meer dan 35 sites. Het netwerk, dat zich specifiek richt op jong volwassen binnen mode, muziek, techologie, kunst en cultuur, is hiermee inmiddels het grootste en meest invloedrijke salesnetwerk geworden dat zich focust op early adapters in Nederland. 
Afgelopen week hebben 22tracks.com en Froot.nl zich bij het Advice Netwerk aangesloten.

 AdVice heeft deze week haar nieuwe Business to Business website gelanceerd, waar alle relevante informatie gevonden kan worden over de verschillende channels, bereik, cases en mogelijkheden om te adverteren www.advicenetwork.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*