Al 3 jaar ervaring in Nederland met “Chip” voor mensen met Alzheimer en andere vormen van Dementie, de gebruikers van de GPSriem of Zorgriem aan het woord.

Het niet correct gebruiken van de term “Chip” voor de GPSriem of Zorgriem levert veel onrust op bij de doelgroep, de door overheidsgesponsorde onderzoeksbureau’s moeten toch beter weten. Mede op verzoek van Zorgriem gebruikers, is er een vragenlijst rondgestuurd om zo de ervaring van de Zorgriem dienstverlening vast te leggen. Het doel van deze vragenlijst is om de familie, mantelzorgers en de mensen met Dementie zelf, te informeren en onafhankelijk aan te tonen dat het gebruik van de Zorgriem dienstverlening voor iedereen de kwaliteit van leven zeer sterk word verbeterd. Nederlandse en Internationale branche organisaties voor mensen met Dementie zijn betrokken bij het opstellen van de vragenlijst.
Het opsporen van mensen met Alzheimer of andere vormen van Dementie, of ze nu thuiswonen of in een zorgomgeving, is neergelegd bij de familie en mantelzorgers. Alternatief voor de familie en mantelzorgers is dat hun geliefde niet meer zelfstandig woont of wandeld en dat een opname in een zorgomgeving met een gesloten deur moet plaatsvinden. Massaal hebben de mantelzorgers en familie hulpmiddelen, als de Zorgriem via het internet gevonden en toegepast ( www.trics.nl; www.zorgriem.nl; ).
Trics is leverancier en dienstverlener voor GPS track en trace oplossingen en werkt actief samen met voor aanstaande innovatie bedrijven om samen alle schakels van de keten met zorg samen te stellen. Vanwege het maatschappelijk belang heeft Trics de Mensen met Alzheimer en Dementie als focus doelgroep geselecteerd. Kijk ook op www.trics.nl
Contact:
TRICS
Peter Swieringa, Marketing
Telefoon 026-7440031
E-Mail: info@trics.nl

Voor het ontvangen van de resultaten van de vragenlijst of afbeeldingen van de zorgriem, mail naar: info@trics.nl onder vermelding van vragenlijst dementie.

www.trics.nl

www.trics.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*