Behandeling burnout en depressie therapie op Bonaire

, , ,

Sky Health Club organiseert medische groepsreizen naar Bonaire. Het zijn de eerste reizen waarbij partners van patiënten actief worden betrokken bij het genezingsproces. De reizen zijn geoptimaliseerd op patiËnten die aan het eind van hun genezingstraject zijn en hun partners.

Zo zijn er kwaliteits zorgreizen voor patiënten die herstellen van een (zware) ingreep, chemotherapie of mastectomie. Reizigers die in Nederland behandeling burnout, depressie therapie of hulp bij alcoholverslaving volgen maken tijdens hun Care Holiday in alle rust een nieuw begin. Reizigers met huidaandoeningen (constitutioneel eczeem, psoriasis behandeling)genieten van individuele huidtherapie en het effect dat het subtropische klimaat op hun huid heeft.

Partners van patiënten worden bij de reizen van Sky Health Club niet vergeten. In het huidige zorgaanbod van herstel wordt de rol van de partner vaak onderschat, terwijl deze meestal onder hevige druk staan.

In sommige gevallen kunnen reizigers in aanmerking komen voor vergoeding van (een deel van) de kosten. De kuurvakanties van Sky Health Club vallen onder het revalidatieproces en medicamenten, orthopedische hulpmiddelen en verpleging en fysiotherapie komen in aanmerking voor vergoeding zolang dit op doktersvoorschrift gebeurt. Het is niet vooraf te zeggen of alle reizigers in aanmerking komen voor vergoeding. Dit kan per zorgverzekeraar, zorgpolis en dekkingspakket verschillen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*