Creëer je droomrelatie: gratis workshop voor single vrouwen in Amsterdam

Op zaterdag 19 maart vindt in Amsterdam de workshop “Creëer je droomrelatie” plaats. De workshop is bedoeld voor single vrouwen die hun ideale partner nog niet hebben gevonden.

Waarom deze workshop?
Bij het zoeken naar een partner focussen wij ons meestal op de gewenste (uiterlijke) kenmerken van een potentiële partner. Zo moet hij bijvoorbeeld hoog opgeleid zijn, een goedbetaalde baan hebben en het liefst in het bezit zijn van een eigen huis en een mooie auto. Daarnaast moet hij bij voorkeur knap, lief, begripvol en sterk zijn, maar natuurlijk ook vrijwillig helpen in de huishouding. Dergelijke criteria zijn doorgaans bepaald door invloeden van buitenaf die we al van kinds af aan meekrijgen of ons toe-eigenen.

Als je weet wat je wilt en in je kracht staat, kun je jouw droomrelatie creëren zoals jij hem wilt, zonder je te laten leiden door eigenlijk niet ter zake doende zaken als fysieke en sociale kenmerken van je potentiële partner.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met het voor jezelf verduidelijken hoe jouw droomrelatie eruitziet. Voordat je daaraan begint, staan we stil bij je eigen verwachtingen en overtuigingen. Hoe herken je deze en in hoeverre ondervind je er last van? We geven je handvatten om belemmerende overtuigingen te elimineren of om te buigen in positieve overtuigingen die je verder helpen. Daarnaast ga je actief aan de slag met het creëren van een goed beeld van jouw droomrelatie.

Wanneer?
De workshop vindt plaats op zaterdag 19 maart in Amsterdam en duurt van 10.00 tot 16.30 uur. De workshop zelf is gratis. Wel vragen we een bijdrage van 35 euro voor de onkosten van zaalhuur, koffie, thee, lunch en materiaal.

Voor meer informatie en het downloaden van een gratis e-book:

www.prinsopwittepaard.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*