De revolutie in het repareren van koplampen dankzij een uniek procedé en bespaart honderden euro´s !

CROP Car Repair Online Products – specialist in Paints + Non-Paints én innovatieve oplossingen voor de automotive sector – introduceert op de website http://www.cropshop.eu de HEADLIGHT REPAIR & RENOVATION KIT.

Bij steenslag en na een aanrijding blijft de schade meestal niet beperkt tot alleen de bumper, maar is vaak ook de ruit van de koplampen beschadigd. De koplampen en ook achterlichten van de meeste moderne auto´s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van transparant kunststofmateriaal (polycarbonaat) dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Hierop bevinden zich na een schade wrijfsporen tot zeer diepe krassen.

Tot voor kort was vervanging het enige alternatief, met een kostenplaatje van zo´n € 400,00 tot € 1.300,00 per koplamp. Hierdoor en vanuit het oogpunt van recycling willen veel schadeherstellers dit onderdeel graag zelf herstellen. Tenminste, wanneer het in de oorspronkelijk staat teruggebracht kan worden.

Om deze redenen hebben wij de Headlight Repair & Renovation Kit ontwikkeld en is het beste, kosteneffectieve alternatief voor vervanging van de koplampen.De set bevat alle benodigde, innovatieve om nu gemakkelijk en snel beschadigingen aan koplampen en achterlichten zelf te repareren zodat deze hergebruikt kunnen worden. Niet tijdelijk maar permanent !

Koplampvervanging kan bij moderne auto’s het demonteren van frontdelen met zich meebrengen, met de bijbehorende lange werkduur en hoge arbeidskosten. Een reparatie met onze Headlight Repair & Renovation Kit neemt slechts 1 tot 1,5 uur in beslag !

Het unieke proces verwijdert de beschadiging, polijst de koplamp met ultra-micro fijn schuurpapier korrel 6.000 en 12.000 (wordt toegepast in de luchtvaart voor het herstellen van de patrijspoorten van vliegtuigen) en brengt een beschermende, UV-bestendige optische hars aan. Het resultaat (3 jaar garantie) is een volledig herstelde koplamp die helder is en weer als nieuw werkt.

Belangrijke kenmerken:

  • Gemakkelijk en snel: het herstelproces duurt slechts 1 tot 1,5 uur
  • De koplamp hoeft voor de behandeling niet gedemonteerd te worden, dat spaart veel tijd
  • Met de set kunnen ongeveer 30 koplampen hersteld worden. Dit kost u slechts € 19,95 aan materiaal per koplamp.
  • Tevens te gebruiken om verweerde koplampen te renoveren.
  • Dit systeem is niet te vergelijken met het eenvoudig `slijpen en polijsten` waarbij de hars definitief verwijderd wordt en er geen bescherming meer is tegen UV-stralen en het slecht weer.
  • Gescheurde koplampen kunnen niet gerepareerd worden.
  • Wordt geleverd in een luxe kunststof koffer en inclusief een duidelijke handleiding met instructievideo.

Inmiddels zijn diverse sets verkocht in Nederland en België en zijn ook diverse schadeketens geïnteresseerd om de Headlight Repair & Renovation Kit aan te schaffen ter uitbreiding en completering van hun dienstenpakket.

Op de website http://www.cropshop.eu treft men een duidelijke demonstratiefilm aan en kan de HEADLIGHT REPAIR & RENOVATION KIT besteld worden.