De essentie van zelfgenezing

Henk Fransen studeerde in 1985 als arts af aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Direct na zijn studie werkte in het stervenstehuis van Moeder Teresa en in ziekenhuizen in Afrika. Terug in Nederland specialiseerde hij zich in het zelfgenezende vermogen van mensen en schreef twee boeken over dit onderwerp.

Hij verzorgt op zaterdag 9 april 2011 in Alphen aan den Rijn een dagworkshop ‘Zelfgenezend Vermogen’. Tijdens deze dagworkshop benadert hij het zelfgenezende vermogen op een verrassende wijze en legt hij de essentie van zelfgenezing bloot op zowel lichamelijk-, emotioneel-, denk-, sociaal- als ook op zingeving niveau. Hij kan als geen ander het volledige spectrum van lichamelijke ziekten, energetische blokkades tot en met optimale vitaliteit en zingeving in perspectief zetten en met elkaar in verband brengen. De eigenheid van de therapeut/cliënt en zijn of haar specifieke levensopdracht nemen daarbij ook een belangrijke plaats in.

‘Een belangrijke basis voor het stimuleren van de vitaliteit en het zelfgenezende vermogen van anderen, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau, is de kracht van uw eigen vitaliteit en zelfgenezende vermogen.’ – Henk Fransen

Datum: 9 april 2011, Locatie: Centrum UMAI in Alphen aan den Rijn, Tijd: 10.00 – 17.00 uur, Kosten: 119 euro (incl. koffie/thee/lunch). Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.

– Deze opleidingsdag wordt als een bijscholing binnen meerdere beroepsverenigingen aan artsen, psychologen en natuurgeneeskundig therapeuten aangeboden. –

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*