De Haagse Honk & Softbalvereniging Storks zoekt dringend aanvulling voor haar jeugd- en damesteams!

DEN HAAG 19 maart 2011 – De Haagse Honk & Softbalvereniging Storks is dringend op zoek naar nieuwe jeugd- en seniorleden voor aanvulling van haar jeugd- en damesteams. Softbal en honkbal zijn beide balsporten en worden in de zomer gespeeld. Softbal lijkt veel op honkbal maar heeft een aantal afwijkende voorschriften. Het principe bij beide sporten is echter hetzelfde: doel is zo veel mogelijk punten te scoren (lopen via het eerste, tweede, derde honk en de thuisplaat) en er moet worden getracht te verhinderen dat de tegenpartij punten scoort.

Hebt u softballen of honkballen altijd al een leuke sport gevonden of vindt u de sporten interessant en wilt u er kennis mee maken? Dan kunt u of uw kind(eren) deze sport beoefenen in een gezellig team en bij een sportieve en initiatiefrijke vereniging. Een keer meetrainen is uiteraard ook mogelijk.

Jeugdteams

Voor uitbreiding bij de jeugd zoekt Storks leden voor haar softbalteams aspiranten en voor haar honkbalteams junioren en aspiranten. Als leeftijdgrens voor de aspiranten geldt 12 tot en met 15 jaar en voor de junioren is de leeftijdsgrens 16 tot en met 21 jaar. De trainingen voor deze teams zijn op doordeweekse avonden en de competitiewedstrijden worden gespeeld op weekenddagen.

De competitie start medio april en eindigt eind september.

Senioren damesteams

Voor haar damesteams zoekt Storks leden vanaf 21 jaar. Deze teams spelen in de recreatieve klasse van de competitie. De competitie en de trainingen vinden plaats op doordeweekse avonden.

De competitie start begin april en duurt tot ongeveer begin oktober.

Over de Honk & Softbalvereniging Storks

De Honk & Softbalvereniging Storks speelt in Den Haag en hebben een afvaardiging van teams bij zowel herenhonkbal, damessoftbal en herensoftbal in de hoogste regionen. De vereniging heeft in haar ruim 50-jarig bestaan al vele titels gewonnen in het herensoftbal, herenhonkbal en damessoftbal. De velden en het clubhuis bevinden zich aan het Schapenatjesduin te Kijkduin aan de Machiel Vrijenhoeklaan tegenover de Hoek van Hollandlaan in Den Haag.

Voor meer informatie

Email:  voorzitter@storks.nl

Web:  www.storks.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*